Napelem Tisztító folyadék 1 L

1.900Ft

Válasszon kiszerelést
1 liter 5 liter 10 liter

A NAPELEM TISZTÍTÓ FOLYADÉK segítségével könnyen eltávolítható a légtérből származó minden lerakódott szennyeződés. A felületre rakódott szennyeződés nagymértékben csökkenti a panelek hatásfokát, ezért célszerű azokat időnként tisztítani. Fontos, hogy kizárólag erre a célra fejlesztett tisztítószert használjuk, mert más szerek esetleg kárt okozhatnak. A VIROXI

NAPELEM TISZTÍTÓ nem maró és nem szemcsés folyadék, feloldja a lerakódott szennyeződést súrolás nélkül. A napelemet tilos súrolni. Ha szükséges és lehetséges, akkor puha mikroszálas törlőruhát alkalmazzunk, valamint erre a célra vásároljunk egy pumpás permetezőt toldható szárral, így könnyen elérhető még a tetőre szerelt panelek is.
Használati javaslat: A permetező segítségével vízzel alaposan permetezze a paneleket, majd öntse ki a permetezőből a vizet, és öntse bele a VIROXI NAPELEM TISZTÍTÓ folyadékot. Permetezze le a paneleket, majd öntse vissza a maradék tisztítószert az eredeti csomagolásába, és töltse fel a permetezőt vízzel. Alaposan mossa le. Gazdaságos megoldás, ha a műveletet esőzés előtt végzi.
Kiszerelés: 1 liter  1900 Ft     5 liter   9000 Ft     10 liter    17000 Ft

Hívjon minket !

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napelem Tisztító folyadék 1 L” értékelése elsőként
Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba