Fizetési módok

Fizetési módok 

Előre utalás
Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Az webshopban leadott megrendelését követően e-mail-ben megküldjük az utaláshoz szükséges adatokat.
Amennyiben a tranzakció mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk számlájára. Az átutalásra 5 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 5 munkanapon belül nem utalja át az összeget, kénytelenek vagyunk törölni a megrendelését.Miután átutalta az összeget és az beérkezett a bankszámlánkra, visszaigazoljuk a befizetést. A termékeket ezt követően a raktárunkban előkészítjük szállításra, majd a rendeléskor kiválasztott módon eljuttatjuk Önhöz, vagy értesítjük a személyes átvétel lehetőségéről. Kérjük banki utalásnál a közlemény rubrikába írja be a befizetési azonosítót és a megrendelési számot, amelyet e-mailben küldünk Önnek a megrendelés után!

Fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával házhozszállítás esetén
Rendelését a Magyar Posta Zrt. segítségével, utánvétellel juttatjuk el Önnek, készpénzben, vagy amennyiben a futárszolgálat biztosítani tudja, abban az esetben bankkártyával is kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget.

Bankkártyával, készpénzben személyes átvétel esetén
Személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti termékét átvételi ponton. Amikor minden termék raktárunkba érkezik, értesítjük arról e-mailben és SMS-ben. Ezek után Önnek 5 munkanapja van a termékek átvételére.

Bankkártyával, online a webshopon keresztül
A leggyorsabb és legkényelmesebb módszer, mely során a rendelését leadhatja online felületünkön, csupán a bankkártyájának adatainak megadásával. Sikeres fizetést követően automatikusan megkapja a rendelést visszaigazolásáról szóló üzenetet.

Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba