Szemkörnyék Tisztító Cicáknak 150 ml

1.790Ft

Kiskedvencünk egészsége és szépsége is fontos számunkra. A szemzugban, a szem alatti szőrön, valamint rövid orrnyergű cicáknál különösen, megáll a váladék. A cica a résekből nem tudja kitakarítani a váladékot. Gyakran elszÍneződik a szőr, a gombák és a baktériumok is könnyen megtelepednek itt. A váladékos szemű cica ápolatlan látványt kelt. A SZEMKÖRNYÉK TISZTÍTÓ folyadék segít, hogy cicája szép és ápolt legyen. A folyadék nem mérgező, bármikor alkalmazható, nincs ártalmas hatása. Kedvező „állatbaráti” áron kapható.

Kiskedvencünk egészsége és szépsége is fontos számunkra. A szemzugban, a szem alatti szőrön, valamint az orr mellett, különösen a rövid orrnyergű cicáknál, megreked a váladék, és elszínezi a szőrt. A réseket nem tudja tisztítani a cica, ezért segítenünk kell a tisztításban. A lerakódott váladék jó táptalaj az élősködőknek, atkák és gombák, baktériumok is megtelepednek itt.

A Szemkörnyék Tisztító folyadékkal könnyen eltávolíthatő a váladék. nem tartalmaz mérgező anyagot. Nem irritálja a szemet. Bármikor használható.

A Cicánk is szereti ha ápolt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemkörnyék Tisztító Cicáknak 150 ml” értékelése elsőként
Shopping Cart
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a boltba